Έκτακτη συνέλευση για το myPhoto

To Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Συνέλευση, την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 14:00, μέσω της πλατφόρμας Zoom.
Διαβάστε περισσότερα

Απατεώνες στοχεύουν τους φωτογράφους στην Ελλάδα με την μέθοδο Phishing

To Σωματείο Επαγγελματιών Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας ενημερώνει τα μέλη του ότι πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικά καθώς απατεώνες έχουν βάλει στο στόχαστρο τους επαγγελματίες του κλάδου.
Διαβάστε περισσότερα
Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κ. Μακεδονίας

Ανοιχτή επιστολή του Σωματείου Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας προς τον Δήμο Θερμαϊκού σχετικά με Διαγωνισμό Φωτογραφίας

Το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας, μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων, διαμαρτύρεται έντονα αναφορικά με τον Διαγωνισμό Φωτογραφίας του Δήμου Θερμαϊκού με τίτλο «Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΣΑΣ».
Διαβάστε περισσότερα
Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κ. Μακεδονίας

Διαγωνισμοί φωτογραφίας: Απαράδεκτοι όσοι έχουν όρο την πλήρη παραχώρηση δικαιωμάτων των εικόνων των συμμετεχόντων

Το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας καταγγέλλει όσους διαγωνισμούς φωτογραφίας έχουν όρο συμμετοχής, την παραχώρηση των δικαιωμάτων των φωτογράφων σε αυτούς ή και σε τρίτους.
Διαβάστε περισσότερα

Συνέλευση Μελών στις 25 Μαΐου, με φυσική παρουσία

Το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας καλεί όλα τα μέλη του σε Συνέλευση, στις 25 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00!
Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση στα μέλη του Σωματείου Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας για συμμετοχή στο Webinar, Drones

To Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας καλεί όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν στο Webinar που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων, στις 16 Μαΐου.
Διαβάστε περισσότερα