Συνέλευση στις 11 Οκτωβρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη

Το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας καλεί σε Συνέλευση τα μέλη τους στις 11 Οκτωβρίου, ημέρα Τετάρτη.
Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για τη λήψη φωτογραφίας για τη νέα ταυτότητα από τη Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας/Γραφείο Ταυτοτήτων

Ενημερώνουμε τους επαγγελματίες φωτογράφους ότι οι οδηγίες που έχει δώσει η Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας/Γραφείο Ταυτοτήτων για τις προδιαγραφές λήψης της φωτογραφίας για τις νέες ταυτότητες είναι οι ακόλουθες.
Διαβάστε περισσότερα

O αγώνας συνεχίζεται, η Κυβέρνηση αγνοεί ένα ολόκληρο επαγγελματικό κλάδο!

Με μεγάλη συμμετοχή οι επαγγελματίες Φωτογράφοι συγκεντρώθηκαν στην είσοδο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου.
Διαβάστε περισσότερα

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου! Κλείνουμε τα καταστήματα, συγκεντρωνόμαστε στη Δ.Ε.Θ.

Στις 13 Σεπτεμβρίου κλείνουμε τα φωτογραφεία, απέχουμε από τη λήψη φωτογραφιών για κρατικά έγγραφα και συγκεντρωνόμαστε στη Δ.Ε.Θ., στις 17:00.
Διαβάστε περισσότερα
Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κ. Μακεδονίας

13 Σεπτεμβρίου! Τα φωτογραφεία κλειστά, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Δ.Ε.Θ.

Στις 13 Σεπτεμβρίου κλείνουμε τα φωτογραφεία, απέχουμε από τη λήψη φωτογραφιών για κρατικά έγγραφα και προχωράμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια των σχεδίων της Κυβέρνησης που οδηγούν στο κλείσιμο των φωτογραφείων!
Διαβάστε περισσότερα

Στις 30 Αυγούστου κλείνουμε τα καταστήματα μας και συμμετέχουμε στη συγκέντρωση στην Αθήνα!

Το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει στη μεγάλη κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων και του φωτογραφικού κλάδου στις 30 Αυγούστου 2023!
Διαβάστε περισσότερα