Το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κ. Μακεδονίας στηρίζει την Ε.Κ.Φ.Α.

Το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας στέκεται δίπλα στους συναδέλφους μας από την Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας!
Διαβάστε περισσότερα

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά! Χρόνια Πολλά!

Το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας εύχεται σε όλο τον κόσμο υγεία, αγάπη και ειρήνη.
Διαβάστε περισσότερα

Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022, στις 18:00.
Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτη συνέλευση για το myPhoto

To Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Συνέλευση, την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 14:00, μέσω της πλατφόρμας Zoom.
Διαβάστε περισσότερα

Απατεώνες στοχεύουν τους φωτογράφους στην Ελλάδα με την μέθοδο Phishing

To Σωματείο Επαγγελματιών Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας ενημερώνει τα μέλη του ότι πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικά καθώς απατεώνες έχουν βάλει στο στόχαστρο τους επαγγελματίες του κλάδου.
Διαβάστε περισσότερα
Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κ. Μακεδονίας

Ανοιχτή επιστολή του Σωματείου Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας προς τον Δήμο Θερμαϊκού σχετικά με Διαγωνισμό Φωτογραφίας

Το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας, μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων, διαμαρτύρεται έντονα αναφορικά με τον Διαγωνισμό Φωτογραφίας του Δήμου Θερμαϊκού με τίτλο «Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΣΑΣ».
Διαβάστε περισσότερα